(video) Și-a împușcat soția în zori, după ce „au sărbătorit ziua copiilor”: Mărturisirile femeii, făcute poliției

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, locuitor a comunei Băcioi, Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru violență în familie. Mai exact, în această dimineață, în jurul orei 04:00, ultimul și-a împușcat soția în picior. Ore înainte de incident, aceștia au sărbătorit ziua copiilor, iar după ce au plecat oaspeții, între cei doi s-au încins spiritele.

Foto: captură video

Victima, femeie în vârstă de 40 de ani, a comunicat polițiștilor că aceștia au sărbătorit ziua copiilor, iar după ce au plecat oaspeții, între ei s-a iscat un conflict.

Ulterior, soțul fiind în stare de ebrietate a luat din seif arma pe care o deținea legal și a început să o amenințe, după care a efectuat o împușcătură și a rănit-o la picior.

Totodată, femeia a mai comunicat că soțul fiind cu arma în mână, a ieșit din casă, a urcat în automobilul marca BMW și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Femeia a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală pentru ,,Violență în familie”. Arma din care a tras bărbatul a fost ridicată, iar în cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vinovăția. Pentru fapta comisă, conform legislației penale în vigoare, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 1 la 6 ani.



Pub