Breaking News

image
Sursa foto: libero.pe

Novak Djokovic a călcat din nou pe bec. Imaginea care i-a revoltat pe fani: "Își bate joc de noi"

Novak Djokovic (34 de ani) face ce face și tot nu are parte de liniște. Sârbul deportat din Australia, după ce i s-a anulat viza, a fost surprins în avion când nu respecta regulile sanitare.

Sportivul a ajuns în Serbia și a avut parte de o primire călduroasă din partea conaționalilor săi, însă la doar o zi după eveniment, o poză face vâlvă în mediul online.

Novak Djokovic a fost deportat din Australia după ce Curtea Federală a decis să păstreze decizia Ministrului Imigrării de a-i anula viza. Sârbul a făcut o escală la Dubai, după care a luat drumul Serbiei, unde a ajuns ieri.

Când totul părea că se liniștește din privința sportivului și a tot scandalului în care a fost implicat, acum o poză apărută pe rețelele sociale i-au adus noi critici.

Nole a fost surprins fără mască în avionul care l-a transportat din Dubai la Belgrad, iar comentariile acide nu au întârziat să apară.

"Lipsă de respect", "Își bate joc de noi toți" sau "Întrecere limita, e un nesimțit" s-au regăsit prin comentariile de pe Twitter.

Sârbul era obligat să poarte masca, având în vedere că în poză se vede clar că citește o carte și nu mănâncă, atunci fiind singura caz în care putea să fie scuzat.

Criticile au fost cu atât mai aspre cu cât oamenii nu au uitat de evenimentele în care Djokovic a fost implicat și acuzat că s-a dus infectat la mai multe evenimente.

Liderul mondial a fost așteptat de o "armată" de jurnaliști și de sute de fani la aeroport, însă a reușit să-i "dribleze" și a plecat fără să dialogheze cu presa.

Imediat după ce autoritățile australiene au decis să-i anuleze viza definitiv, Novak Djokovic a postat un comunicat, pe rețelele sociale, în care și-a exprimat dezamăgirea pentru că nu poate participa la această ediție a Australian Open.

Aceasta a fost singura reacție a sportivului, care de atunci nu a mai publicat absolut nimic pe rețelele sociale. Novak Djokovic a refuzat dialogul cu presa și la sosirea în Serbia și de luni de la prânz, când a ajuns la Belgrad, nimeni nu mai știe nimic de el.

Jurnaliștii sârbi au luat legătura cu mama lui Novak, Dijana Djokovic, care le-a transmis că "Nole" va mai rămâne la Belgrad pentru câteva zile. De asemenea, Dijana a confirmat că în această perioadă fiul ei nu va da niciun fel de declarație.

Imediat după decizia instanței, presa din Serbia a scris că între Novak Djokovic și Tennis Australia ar exista o înțelegere, conform căreia sportivul să nu mai dea nicio declarație legată de acest caz până la încheierea Australian Open 2022.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: