image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo a pus o condiție dură pentru a continua la United. Ședință cu Richard Arnold

Cristiano Ronaldo, care pe 5 februarie va împlini 37 de ani, a pus o condiție pentru a mai evolua la Manchester United și din sezonul viitor.

Presa din Anglia anunță că starul portughez va pleca dacă ”diavolii” nu se vor califica în Champions League.

În această săptămână se pare că au avut loc discuții între reprezentanții lui Ronaldo și Richard Arnold (51 de ani), care va deveni noul director executiv al clubului la începutul lunii viitoare, suține The Sun. Staff-ul lui Ronaldo este îngrijorat de evoluția echipei din actualul sezon de Premier League. Manchester United ocupă în prezent locul 7, cu 32 de puncte, cu cinci mai puține față de locul 4, ultimul care asigură prezența în UCL, pe care se află acum Wes Ham United.

Ronaldo a precizat că mai vrea să evolueze până la 40 de ani, dar să o facă cel puțin la același nivel ca și până acum iar United, în prezent, nu se ridică la nivelul așteptărilor sale.

Legendarul portughez a decis să revină vara trecută la gruparea din Manchester, fiind convins că lotul este unul puternic, demn de marea performanță. A și semnat un contract pe doi ani, cu drept de prelungire. Numai că totul s-a transformat într-un coșmar pentru ”diavolii roșii”, care au ajuns acum în Conference League.

Starul lui Manchester United nu s-a sfiit să le dea peste nas colegilor săi din generația nouă de fotbaliști, pe care-i acuză că nu acceptă niciun sfat din partea lui sau a altor jucători experimentați. Mai mult, Ronaldo spune că el a ajuns cine este astăzi și pentru că a știut să asculte pe când avea 18 ani.

De-a lungul carierei sale, starul portughez a marcat 450 de goluri pentru Real Madrid, 132 pentru Manchester United, 101 pentru Juventus și cinci pentru Sporting Lisabona.

”CR7” a câștigat titlul în Premier League de trei ori, iar în La Liga și Serie A de două câte două ori. Dar, cea mai de preț performanță a sa rămâne, desigur, faptul că a câștigat de 5 ori UEFA Champions League. În plus, mai are în palmares două mari performanțe cu naționala Portugaliei: titlul Euro 2016 și titlul UEFA Nations League 2019.

Cristiano a plecat de la Juventus, după trei ani petrecuți la Torino, pentru a reveni la United, clubul pe care l-a părăsit pentru Real Madrid în 2009. Lucrurile nu au decurs însă așa cum și-a planificat. Portughezul a contribuit direct la 17 goluri marcate de ”diavoli” în toate competițiile, dar United nu a impresionat ca echipă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: