Cruzime la Glodeni. Un bărbat de 34 ani, snopit în bătaie de către amicii de pahar

Doi bărbați în vârstă de 31 și 38 de ani au fost reținuți de oamenii legii, după ce în noaptea de 17 Ianuarie și-au ucis în bătaie colegul de pahar, în vârstă de 34 de ani din localitatea Fundurii Vechi, raionul Glodeni.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit informațiilor, la data de 17 ianuarie, orele 08:50, în SG a IP Glodeni a fost înregistrat apelul telefonic, de la un bărbat locuitor al sat. Funduri-Vechi, precum că în gospodăria unui localnic a decedat un bărbat în vârstă de 34 de ani.

În cadrul cercetării s-a stabilit că pe corpul cadavrului  sunt urme vizibile de traumatisme. Medicul legist, examinând preventiv, la faţa locului cadavrul, a constatat că moartea bărbatului a putut surveni în urma multiplelor leziuni primite.

În urma investigațiilor efectuate s-a constatat faptul, că în noaptea de 16 spre 17 ianuare victima a venit în ospeţie. Împreună cu gazda și încă un cetățean  au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat o ceartă pe marginea unui conflict mai vechi. 

Pe faptul dat este pornită o cauza penală.  La moment bănuiţii sunt reținuți pentru 72 de ore și se află în IP Goldeni, vina şi-o recunosc pe deplin.

În continuare se efectuează acțiuni de urmărire penală și alte măsuri pentru documentarea cazului.


Pub