Code Factory oferă noi oportunități pentru studenții UTM de a urma un stagiu practic într-o companie internațională

UTM-Universitatea-tehnica-4
Foto: tv8

Pentru că pozițiile de dezvoltatori de software solicită un spirit dezvoltat și un anume fler care să-ți determine pasiunea, spiritul de echipă, curiozitatea și setea necuprinsă de cunoaștere, iar la UTM există o ambianță propice pentru a evidenția aceste calități, managerii Code Factory Group (re)vin cu o propunere de nerefuzat pentru afirmarea în cadrul acestei renumite companii de outsourcing și consultanță în domeniul IT.

Parte a companiei poloneze de talie internațională, specializată în servicii IT și software – Software Mind,  împreună cu care colaborează în realizarea numeroaselor proiecte de valorificare a celor mai recente dezvoltări tehnologice în întreaga lume, Code Factory Group invită studenții pasionați de dezvoltarea software să participe la un concurs care să le ofere șansa să urmeze aici un stagiu practic. Este de-a dreptul o șansă de nerefuzat pentru studenții pasionați de tehnici de proiectare și dezvoltare orientate pe obiecte, de C#, ASP.NET MVC, HTML5, CSS, JavaScript, Relation Database sau orice experiență de dezvoltare mobilă – Angular.js, WCF, WPF, Xamarin Native, scrie UTM.md.

Aceste dexterități le-ar putea aduce studenților realizarea visului de a face primii pași în domeniu în cadrul unei companii cu renume, dar și oportunitatea de a beneficia de cursuri de inițiere gratuite, ținute de specialiști de top din diferite țări (motiv pentru care trebuie să dețină un nivel optim de cunoaștere a limbii engleze), pe baza cărora vor obține experiență în analiză, proiectare, dezvoltare, întreținere, testare, implementare, instruire și suport pentru diverse aplicații de afaceri folosind tehnologii Microsoft. Ceea ce însă deosebește stagiile de practică desfășurate tradițional la diverse întreprinderi și companii rezidă în faptul că la Code Factory Group stagiarii vor fi apreciați pe merit, dar și remunerați pentru efortul depus cu un salariu competitiv, făcând astfel oferta acestor stagii mult prea greu de refuzat.

În plus, stagiarii vor descoperi din interior avantajul de a conlucra într-un mediu cu o cultură organizațională agilă, de susținere și non-birocratică, având un program de lucru flexibil și opțiunea de a lucra de acasă, cu un bonus lunar suplimentar. La care se adaugă tichetele lunare pentru prânz primite pe card; asigurarea medicală suplimentară, concedii medicale plătite și rambursarea abonamentului sportiv; sprijin financiar pentru Training & Courses, precum și cursuri gratuite de engleză online cu vorbitori nativi; activități de Team Building plătite, bazate pe proiecte și interese și multe alte beneficii interesante, care vor fi dezvăluite în timpul interviurilor online de recrutare.

Studenții care doresc să beneficieze de această ofertă și să-și asume din studenție un rol în echipa Code Factory pot trimite o cerere la: [email protected]. Postul/posturile de Dezvoltator Junior.Net îi așteaptă pe cei interesați să scruteze tehnologia și să ducă dezvoltarea acesteia la un nou nivel!

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente