Activitatea extrașcolară în instituțiile de învățământ primar și secundar din Chișinău se va desfășura de la distanță

școală
Foto: depositphotos.com

Comisia de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a decis asupra activității instituțiilor de învățământ extrașcolar în următoarea perioadă.

Instituțiile de învățământ extrașcolar din municipiul Chișinău trec la activitatea la distanță. Astfel, procesul educațional în centrele de creație din municipiu se va desfășura la distanță în perioada 20 ianuarie – 3 februarie. O decizie în acest sens a fost luată de Comisia de Sănătate Publică a municipiului Chișinău.

Potrivit decizie din 19 ianuarie se va organiza la distanță în perioada 20 ianuarie – 3 februarie activitățile extrașcolare în instituțiile de învățământ primar și secundar de pe teritoriul municipiului. În această perioadă vor activa la distanță și centrele comunitare pentru copii și tineri, dar și centrele de zi din cadrul Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului.

Totodată, Comisia a decis că în instituțiile de învățământ preșcolar de pe teritoriul administrativ al Chișinăului vor fi distribuite teste rapide procurate de Direcția generală educație, tineret și sport. Astfel, cadrele didactie și personalul auxiliar care nu s-au vaccinat vor putea fi testați gratuit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente