A murit la doar 20 de ani, în Italia. Un tânăr moldovean și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident, lângă Parma, alături de alți 2 prieteni

Un accident teribil, produs în Italia, în acest weekend, s-a soldat cu moartea a trei tineri, printre care și un moldvean de 20 de ani, scrie parmatoday.it.

Foto: parmatoday.it

Tragicul accident s-a produs în după-amiaza zilei de sâmbătă, 15 ianuarie, pe drumul care leagă orașul Parma și comuna Langhirano, cunoscut pentru numeroasele coliziuni soldate cu decese, de-a lungul timpului.

Potrivit informațiilor, cei trei tineri, Joseph Venturini, de 18 ani, Martina Karakach, de 17 ani, și Renat Tonu, în vârstă de 20 de ani, se deplasau cu un Mercedes negru, clasa A, când s-au tramponat cu un Ford, condus de un bărbat de 56 de ani, din Langhirano. Impactul a fost foarte violent. Cei trei tineri - Joseph, Martina și Renat - au fost răniți grav.

La fața locului s-au deplasat salvatorii Asistenței Publice din Langhirano, ai Crucii Albastre din Traversetolo și din Parma. Pompierii din Langhirano au depus efort pentru a-i scoate pe băieți, care au rămas blocați în habitaclul mașinii, intervenția fiind una dificilă.

Joseph Venturini a murit la două ore după ce a fost internat în secția de terapie intensivă a spitalului Maggiore. Medicii, ajunși la fața locului în câteva minute, l-au reanimat pe băiat timp de aproximativ o jumătate de oră și l-au transportat la spital, unde a decedat, în jurul orei 21. Ceilalți doi tineri, Martina Karakach și Renat Tonu, au murit și ei, în spital, după ore întregi de chin.

Drumul care leagă Parma și Langhirano este descris de locuitori drept având grave probleme de siguranță. Acesta a fost scena a numeroase accidente mortale: în 2017, aici și-au pierdut viața Filippo Ricotti, în vârstă de 17 ani, și Giulia Demartis, în vârstă de 15 ani.



Pub