(stop-cadru) Dodon: De ce din cauza la niște pitici politici, mincinoși și aroganți să fug din țară? Aici e casa, mama și familia mea

Președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon susține că nu are de gând să „evadeze” din țară. „De ce trebuie din cauza la niște pitici politici, mincinoși, îngâmfați și aroganți să fug din țară?”, a spus fostul șef de stat, în cadrul emisiunii Puterea a Patra.

Foto: UNIMEDIA

„De ce să fugim din țară? Pentru ce să fugim? Eu sunt la mine acasă, la pământul unde-i mormântul lui tata, trăiește mama, copiii la școală. De ce trebuie din cauza la niște pitici politici, mincinoși, îngâmfați și aroganți să fug din țară?

Timpul o să treacă. Deja mai mult de un an a mandatului președintelui și jumate de an de mandatul Guvernului a trecut. O să treacă repede timpul. Eu cred că oamenii simple suferă acuma mult mai mult din cauza guvernării decât eu din cauza câteva show-uri televizate”, a spus Dodon.

Liderul PSRM, Igor Dodon, a comentat zvonurile că ar fi fugit din țară. Acesta susține că nu deține o altă cetățenie decât cea moldovenească și nici nu „intenționează” să o aibă și că va rămâne în continuare în Republica Moldova împreună cu familia și alături de colegii de partid. 


Pub