(foto) PAS l-a luat la puricat pe Nagacevschi? „La 7:30 îmi filmau casa de „milioane”. Așteptăm marea „investigație” și revin cu detalii”

Viceprimarul capitalei Fadei Nagacevschi și-a etalat „casa de milioane”. Acesta spune că astăzi, pe 7:30 au ajuns filmările și la el. „Cu detalii despre ce și cum revin după ce-și publică jurnaliștii marea „investigație”, a declarat Nagacevschi.

Foto: Colaj

„Stimați prieteni,

Astăzi pe la 07:30 au ajuns și la mine să-mi filmeze/fotografieze casa de „milioane”.

Plasez câteva poze de la casa mea de milioane.

Vreau să văd ce vor scrie și ce poze vor face pentru a încerca să convingă opinia publică cât de milionar sunt. Din câte înțeleg sunt aceiași care au inventat „povestea” despre vilele de la Holercani și despre care tac acum.

Cu detalii despre ce și cum revin după ce-și publică jurnaliștii marea „investigație”.

De altfel, pentru cei ce vor să vadă și să înțeleagă pot analiza declarațiile mele de avere, inclusiv cea depusă urmare a angajării în calitate de viceprimar”, a scris Nagacevschi pe rețele.


Și primarul capitalei, Ion Ceban, și-a arătat acum 2 zile casa în care locuiește. Video a apărut după ce Partidul Acțiune și Solidaritate a publicat un filmuleț cu „luxul” edilului și a menționat că acesta este „milionar”. 





Pub