Compania Avia Invest a venit în ajutorul copiilor soare de la conacul din Bușăuca, raionul Rezina

Marcată de povestea copiilor soare de la conacul din Bușăuca, raionul Rezina, compania Avia Invest a decis să vină în ajutorul lor și să le ofere mai multă lumina și căldură în ajun de sărbători. Gestionarul Aeroportului Internațional Chișinău a venit cu inițiativa de a schimba rețeau electrică a conacului, care este veche și defectată.

Foto: captură

Administratoarea Fundaţiei „Plaiul Soarelui”, Aurica Antonova, a declarat că este profund recunoscătoare că vor beneficia de acest ajutor, mai ales că foarte des apar probleme cu sistemul de electricitate și stau cu toții fără lumina zile în șir. Mai mult decăt atât, administratoare fundației a menționat că tinerii sunt cei care se vor bucura cel mai mult de acest lucru și acum vor avea motive în plus să zâmbească.

Deja a devenit o tradiție ca de sărbători, compania Avia Invest să surprindă oamenii în cel mai frumos mod. Arcadie Ciochina, prim-vicedirectorul companiei Avia Invest a declarat:

„Am hotărât să aducem o rază de soare în sufletele oamenilor și a copiilor în special. Deja de câțiva ani, ne-am sporit cu tradițiile de suport prin campanii sociale pentru copiii și familiile social vulnerabile, care într-adevăr au nevoie de un ajutor material”.

Pe langă cheltuielile ce țin de reparația sistemului de electricitate, de sărbători reprezentanții Avia Invest au oferit celor din Conacul din Bușăuca produse alimentare, dulciuri și alte cadouri, îndemnându-i și pe alții să ofere o mână de ajutor.

În fiecare an, Avia Invest susține familiile sărace și casele de copii. Anterior, de ajutor au beneficiat Casa de Copii de Tip Familial din Basarabeasca și o mamă solitară cu patru fetițe, dintre care una bolnavă de cancer.


Pub