(video) Ceban vrea să vadă și averile celor de la PAS: Unii au doar ONG prin CV, sunt trepăduși care zilnic la TV bat limba apa în piuă și nimeni nu îi apucă de partea partea dorsală

Primarul capitalei, Ion Ceban, vrea să vadă averile celor de la PAS, după cu ultimii au ieșit cu o investigație pe „casa sa de milioane”. „Mulți deputați, miniștri, consilieri municipali de la PAS, care nu au muncit o viață, o zi în viața lor, tot ce au prin CV-urile lor sunt activități în cadrul unor ONG-uri. Mă scuzați, dar noi avem organe de drept, dar ce fac oamenii aceștia, ce fel de bani spală, pe unde?”, a spus edilul, la ședința Primăriei.

Foto: newsmaker.md

„Stimați, luptători, vrem să vedem și adevăratele averi ale dumneavoastră, acei metri pătrați ai voștri care nu se regăsesc în declarațiile de avere. Mulți deputați, miniștri, consilieri municipali de la PAS, care nu au muncit o viață, o zi în viața lor, tot ce au prin CV-urile lor sunt activități în cadrul unor ONG-uri, am văzut niște cetățeni care se laudă că ei salarii de 3-4 ori mai mari decât a primarului, a președintelui, în ONG-uri.

Mă scuzați, dar noi avem organe de drept, dar ce fac oamenii aceștia, ce fel de bani spală, pe unde? Un ONG-ist care nu face nimic, mă scuzați sunt și ONG-uri care fac treabă mai ales în domeniu social, care se ocupă de HIV SIDA, persoane cu dizabilități, din domeniul mediului ș.a și sunt și un fel de trepăduși de aceștia care în fiecare zi TV bat limba apa în piuă și primesc 3-4 mii euro și ei asta declară oficial și nimeni nu îi apucă de partea asta moale a corpului, partea dorsală a indivizilor.


Primarul capitalei, Ion Ceban, a respins repetat acuzațiile PAS precum să ar fi milionar, dar se plânge pe factura la gaz. Edilul a menționat că trăiește în acea locuință din 2012, după ce a vândut o altă casă, iar toată informația s-ar regăsi în declarația de avere. Mai mult, Ceban a spus că a rugat repetat juriștii să examineze cât de legal a fost acest filmuleț.

Scandalul locuinței lui Ceban a început vineri, după ce PAS a publicat o „investigație” precum că edilul ar fi milionar. Următoare zi, edilul și-a filmat locuința și a respins orice acuzație lansată de formațiune.


Pub