Tinerii și tinerele din Moldova își pot face studiile superioare la una dintre cele mai vechi universități din Europa și Italia

Padova
Foto: ideipentruvacanta.ro

Tinerii și tinerele din Moldova își pot urma studiile superioare la Universitatea din Padova (Galilean School of Higher Education at the University of Padova) – una dintre cele mai vechi universități din Europa și Italia. Aceasta a fost deschisă în Padova în anul 1222, iar în secolele XV-XVIII a fost principalul centru educațional al Republicii Venețiene.

Această universitate oferă 100 de burse care acoperă în totalitate costurile de școlarizare pentru studenți. Cei din urmă vor trebui să achite doar prima plată în sumă de 188 de euro, scrie ru.diez.md, cu referire la „Стажировки и гранты”.

De această bursă pot beneficia studenții talentați din întreaga lume (inclusiv din Republica Moldova), care au primit diploma de absolvire în afara Italiei și doresc să se înscrie la unul dintre programele de limba engleză în Universitatea din Padova.

Participanții nu trebuie să aibă cetățenie italiană.

Puteți să vă înscrieți la trei programe de studii. Dacă îndepliniți cerințele, veți intra automat în procesul de selecție.

Nu este nevoie să depuneți o cerere separată sau documente speciale suplimentare, altele decât cele necesare pentru vă înregistra pentru programul de studiu ales.

Deadline pentru înscriere: 1 martie 2022.

Mai multe informații găsiți pe site-ul instituției de învățământ.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente