Rolly poate să te însoţească în timpul ieşirilor în oraş, în concedii sau chiar în moliciunea patului, dacă ai de gând să petreci o bună parte din zi lenevind.

Rolly se poate rula rapid, căpătând forma unui penar de mici dimensiuni. Astfel rulată, tastatura poate intra lejer in buzunarul unui sacou sau într-o poşetă. Tastatura este alimentată de o singură baterie AAA, timp de 3 luni nefiind nevoie să îi schimbi sursa de alimentare.

Conexiunea cu tableta sau smartphone-ul se face prin Bluetooth 3.0, iar designul tabletei este atrăgător prin contrastul dat de tastele uşoare din silicon. Tableta are un înveliş din policarbonat şi plastic ABS, elemente care o fac să fie rezistentă la şocuri.

Mai mult, tastatura se poate conecta la două dispozitive mobile diferite, trecerea de la unul la celalalt făcându-se printr-o simplă apăsare de tastă. În felul acesta poţi efectua mult mai multe operaţiuni în timp util.

„Scopul nostru a fost să creăm un dispozitiv care să crească valoarea tabletelor şi smartphone-urilor LG, în acelaşi timp oferind şi o variantă de design încă neexplorată”, a explicat Seo Young-jae, vicepreşedinte LG Electronics.

Tastatura  va fi pusă în vânzare în Statele Unite, începând cu luna septembrie, urmând ca din noiembrie să fie introdusă şi pe pieţele din Europa.