(video) Ceban și-a filmat casa și ograda, după „investigația” PAS: Mincinoșilor, când veniți, nu săriți gardul, că vă deschid eu poarta
Ion Ceban, primarul general al capitalei, a arătat astăzi, într-un video casa în care locuiește, după ce Partidul Acțiune și Solidaritate a publicat aseară un filmuleț cu „luxul” edilului și a menționat că acesta este „milionar”. Ceban, susține că trăiește într-o casă alături de alte familii, iar garaj nu are și nici beci.
Foto: Colaj
Vă invit la mine acasă unde locuiesc din anul 2012 să vedeți cât de „milionar” sunt. Trăiesc într-o casă alături de alte familii cu ogradă comună. Garaj nu am și nici beci de lux. Mașină de serviciu nu am. Cei de la PAS fac investigații cu drona și mint cu nerușinare. Vă justificați prostia pentru care azi oamenii plătesc și tirajați șouri că nimic bun nu puteți face”, a spus Ceban.

Partidul Acțiune și Solidaritate a publicat aseară un filmuleț în care arată „luxul” în care trăiește edilului capitalei, Ion Ceban. Partidul susține că Ceban este „milionar”, iar anunțul cu factura la gaz este unul „ipocrit”. „Trăiește într-o casă la prețul de circa 5 milioane de lei, dar se plânge că i-a venit factura pentru gaz de 4000 lei”, menționează PAS.

Edilul capitalei, Ion Ceban, susține că prețul negociat la gaz este „un genocid împotriva propriului popor”, iar unii cetățeni sunt nevoiți să ia credite de la bancă pentru a face față cheltuielilor. „E o situație gravă și tristă pentru toți”, a scris Ceban. Totodată, acesta a prezentat suma facturii la gaz primită acasă.


Pub