Nagacevschi în apărarea lui Ceban, după ce PAS i-a filmat casa: Trist. Ridicol. Unii dintre ei au mai „uitat” să depună câte o declarație de avere

Viceprimarul Fadei Nagacevschi îi ia apărarea primarului capitalei, Ion Ceban, după ce Partidul Acțiune și Solidaritate a publicat un filmuleț în care arată cum locuiește edilul. „PAS a decis să atace frontal Primarul general pe domeniul averii și intereselor personale. Trist. Ridicol”, a scris Nagacevschi pe pagina sa de Facebook.

Foto: UNIMEDIA

„PAS a decis să atace frontal Primarul general pe domeniul averii și intereselor personale. Trist. Ridicol. Le amintesc, chiar le recomand să citească atent angajamentele asumate de țara noastră, inclusiv ultimul raport al FMI pentru RM. 1. RM a făcut angajamente internaționale să-și concentreze eforturile pe verificarea averii demnitarilor de rang înalt. Așteptăm să vedem cum înțeleg ei noțiunea de „demnitar de rang înalt”. 2. Dacă în capul celor de la PAS, reprezentanții autorităților publice locale sunt acei demnitari de rang înalt (nu deputați din guvernare, nu miniștri), atunci le recomand fruntașilor din PAS Chișinău să-și verifice atent declarațiile lor de avere.

Acolo chiar e vesel. Unii dintre ei au mai „uitat” să depună câte o declarație de avere, fiind pasibili de răspundere contravențională. Mai sunt și altele… Noi știm. Ah da, unde-s cei de la presă să-i întrebe pe cei de la PAS ce fac cu vilele de la Holercani și să-i întrebe cum au fost ridicate dronele pentru a filma la apartamentul Primarului general în condițiile legislației stricte actuale privind modul de folosire a dronelor”, a spus Nagacevshi.

Partidul Acțiune și Solidaritate a publicat aseară un filmuleț în care arată „luxul” în care trăiește edilului capitalei, Ion Ceban. Partidul susține că Ceban este „milionar”, iar anunțul cu factura la gaz este unul „ipocrit”. „Trăiește într-o casă la prețul de circa 5 milioane de lei, dar se plânge că i-a venit factura pentru gaz de 4000 lei”, menționează PAS.

Edilul capitalei, Ion Ceban, susține că prețul negociat la gaz este „un genocid împotriva propriului popor”, iar unii cetățeni sunt nevoiți să ia credite de la bancă pentru a face față cheltuielilor. „E o situație gravă și tristă pentru toți”, a scris Ceban. Totodată, acesta a prezentat suma facturii la gaz primită acasă.

Ion Ceban, primarul general al capitalei, a arătat astăzi, într-un video casa în care locuiește, după ce Partidul Acțiune și Solidaritate a publicat aseară un filmuleț cu „luxul” edilului și a menționat că acesta este „milionar”. Ceban, susține că trăiește într-o casă alături de alte familii, iar garaj nu are și nici beci.


Pub