Actualitate

Decizie surprinzătoare! Orange Moldova rămâne fără director general

Potrivit operatorului de telecomunicații, Mariusz Gatza va prelua poziția de director general Orange Slovacia din data de 1 aprilie 2022, iar procesul de selecţie al noului director general Orange Moldova va începe pe 14 ianuarie. Această mutare face parte din schimbările în structura echipei de top management, condusă de Mari-Noëlle, director general delegat și director executiv pentru Europa, susține Orange, dar este una surprinzătoare, pentru că are loc la scurt timp și de regulă exista un nou director care să ia locul.

De vină se pare că este plecarea lui Federico Colom de la conducerea Orange Slovacia, în spatele căreia ar fi mai multe motive personale și de muncă, susține presa slovacă Mariusz Gatza deține un master în inginerie civilă de la Universitatea Politehnică din Bydgoszcz, Polonia. În plus, a studiat managementul la Universitatea din Varșovia și a primit un MBA de la Universitatea din Illinois.

„Creșterea durabilă este cheia în industria noastră. Putem realiza acest lucru datorită clienților mulțumiți și implementării unor inovații semnificative în oferta noastră cuprinzătoare, precum 5G, servicii inteligente și securitate cibernetică”, spune Mariusz Gatza.

În Moldova el a fost responsabil și de lansarea pachetului Orange Love și a serviciilor mobile flexibile Flex Flex. În Slovacia, ar urma să asigure conectarea serviciilor mobile și fixe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *