Accesul în incinta Aeroportului Chişinău, interzis din nou, pentru însoţitori. Călătorii vor putea intra doar după prezentarea biletului

Noi restricții privind accesul în incinta Aeroportului Internaţional Chişinău. Potrivit deciziei adoptate ieri, de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică, acesta va fi permis doar pentru călători, cu prezentarea tichetului de călătorie.

Foto: UNIMEDIA

„ Accesul în incinta Aeroportului Internaţional Chişinău se permite doar pentru călători, cu prezentarea tichetului de călătorie; accesul pentru însoţitori este interzis”, se menționează în decizia CNESP.


Restricția respectivă a fost relaxată începând cu data de 23 decembrie, atunci când CNESP a anunțat că accesul în incinta Aeroportului Internaţional Chişinău se va permite și pentru însoţitorii călătorilor, cu prezentarea Certificatului Covid-19”.

Starea de urgență în sănătate publică a fost prelungită până la 15 martie, pe întreg teritoriul țării, în contextul constatării prezenței, pe teritoriul Republicii Moldova, a tulpinii Omicron a coronavirusului de tip nou. Decizia a fost luată de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică, întrunită, ieri, în ședință.

Totodată, CNESP a instituit noi restricții la intrarea în Moldova, din 17 ianuarie. Ce acte va trebui să prezinți și care sunt excepțiile vezi AICI.


Pub