[Lansăm FĂRĂ RUȘINE]. Am invitat 10 adulți să-și amintească de prima dragoste, primul prezervativ cumpărat și cum au trecut prin pubertate

Noi, la Moldova.org, deja de aproape 9 luni vorbim despre sex – deschis, matur, cu multă responsabilitate. Și dacă tot am ajuns la acest termen important, a venit momentul să venim cu un produs nou pe aceeași temă. Aproape. 

Am invitat la redacție mai multă lume bună din diferite domenii, de vârste diferite – cei care au „învățat” despre sex din reviste și casete porno ascunse în spatele dulapului și cei care au avut (niște) educație sexuală în școală și, cel mai important, acces la internet. I-am provocat să-și amintească despre prima dragoste, primul prezervativ cumpărat (cu jenă sau nu prea), dar și când au aflat prima dată de unde apar copiii. 

Și așa cum stereotipurile legate de sex nu se schimbă odată cu fiecare generație, am hotărât să-i întrebăm cum a fost când s-au ciocnit cu ele sau poate chiar au contribuit la dăinuirea lor în timp (?)

În primul episod, vi-i prezentăm pe toți oaspeții laolaltă.

Iar în fiecare miercuri îi veți putea vedea și auzi, doi câte doi, ce răspund la toate întrebările noastre. 

Nata Albot și Eugen Boico

Bogdan Todirel și Dumitru Colesnicov

Ioana Isac și Oxana Greadcenco

Anna Smolnițchi și Cristina Miron

Vlad Sliusarenco și Anna Tulgara

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.