luni, 22 aprilie, 2024
13.3 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeALFA Smart Agro a început exportul produselor în Moldova

ALFA Smart Agro a început exportul produselor în Moldova

Recomandate

12 produse de uz fitosanitar ALFA Smart Agro au fost testate cu succes și au primit certificate de înregistrare în Moldova.

Astfel, au fost înregistrate 1 produs pentru tratament semințe cu acțiune fungicidă, 2 insecticide, 4 fungicide, precum și 5 erbicide.

Marea majoritate a produselor sunt destinate utilizării în schemele de protecție a grâului, precum și pentru protecția culturilor de floarea-soarelui și rapiță.

În general, testarea biologică și înregistrarea produselor ALFA Smart Agro în Moldova au durat aproximativ doi ani. Toate pesticidele, conform concluziilor instituțiilor științifice, au demonstrat o eficiență ridicată în segmentele lor.

„Intrarea pe noi piețe este o etapă logică și planificată a dezvoltării Alfa Smart Agro. Am studiat particularitățile culturilor în creștere în Moldova și am format o linie de produse care să răspundă nevoilor producătorilor agricoli. Preparatele ALFA Smart Agro vor putea crește calitativ eficiența sistemelor de protecție din regiune”, spune Tatiana Mosendz, director comercial Alfa Smart Agro.

Pesticidele pe care ALFA Smart Agro intenționează să le comercializeze pe teritoriul țării sunt bine cunoscute în Ucraina pentru eficiența lor sporită.

Printre acestea se numără, de exemplu, produsul cu actiune fungicidă inovatoare pentru tratarea semințelor – Avicenna (Avicenna), fungicidul DOK Pro (Verum), erbicidul Hammer Duo (Biker Duo).

Alfa Smart Agro formează în prezent o rețea de distribuție în Moldova și este deschisă propunerilor de cooperare, care pot fi trimise prin e-mail: [email protected].

ALFA Smart Agro
ALFA Smart Agrohttps://alfasmartagro.com
ALFA Smart Agro este un producător de top de produse de protecție a plantelor și microfertilizatoare, unul dintre primii 5 lideri de pe piața ucraineană.

Citește și ›

Advertoriale