image
Sursa foto: pccocs

Percheziții la Bălți: Un fost polițist de frontieră, implicat într-o schemă de contrabandă cu țigări de peste 200.000 de lei

Astăzi sub supravegherea procurorilor oficiului Nord al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), în municipiul Bălți au avut loc opt percheziții în scopul destructurării unui grup infracțional organizat specializat în contrabandă cu țigarete. Printre membrii grupării s-ar afla și un fost polițist de frontieră.

Bănuiții sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 43 de ani, iar unul din aceștia este fost angajat al Poliției de Frontieră. „Oamenii legii au depistat în aprilie 2021, în zona de responsabilitate a Direcției Regionale Vest a Poliției de Frontieră aproape 9.000 de pachete de țigări fabricate în Moldova. În baza prețului pe piață al acestora, lotul ridicat de oamenii legii valorează peste 200.000 de lei”, informează PCCOCS printr-un comunicat de presă.

Pe parcursul zilei de astăzi, suspecții urmează să fie prezentați procurorilor PCCOCS pentru audieri, care vor decide asupra necesității solicitărilor de aplicare a măsurilor preventive în privința bănuiților.

Noutăţile partenerilor

comentarii: