(video) Trei pasaje subterane de la Telecentru, renovate și inaugurate. Ceban: „Cu puțin timp în urmă, acestea erau wc-uri publice”. Cât au costat lucrările

Inaugurarea celor 3 pasaje subterane din cartierul Telecentru al capitalei, după finalizarea lucrărilor de reabilitare. Obiectivul din preajma Gării Auto de Sud - Vest, șos. Hâncești, 143, cel din șos. Hâncești 178, stația terminus a troleibuzelor și subterana din preajma Ministerului Apărării, șos. Hâncești, 86.

Foto: UNIMEDIA

Urmărește live pe UNIMEDIA:

Ion Ceban:

Douăsprezece subterane sunt pe final mai avem aproximativ 8 subterane, dar pâna la finelșe mandatului toate vor fi reparate. 

Aici au fost licitate lucrări la 7 milione de lei până la urmă au fost 4 jumătate în totalitate plus donații din partea agenților economici. 

Așa cum am spus până la sfârșitul mandatului urmează să reabilităm pe toate subteranele și așa cum știți dumnevoastră nici una până la începutul mandatului nu erau reabilitate. Cred că în 30 de ai se putea macăr trei. 

Vreau să cunoașteți că s-a depus efort în această privință față de pretură și față de cei care au realizat lucrările de renovație. 

Subterana de la gara de Sud, care o perioadă de timp în urmă a fost un wc public, plină cu tot ce vreți, fără lumină unde se putea întâmpla orice și în acele circumstanțe oamenii traversau acestă subterană pentru că nu aveau alte soluții. 



Pub