Start Reducerilor de iarnă la Shopping MallDova

Prima lună a anului îți aduce prețuri mai mici și oferte speciale la brandurilor tale preferate! Shopping MallDova dă start Reducerilor de iarnă la sute de produse și bunuri din magazinele centrului comercial. De la piese vestimentare, încălțăminte, produse cosmetice, accesorii, parfurmuri, articole pentru casă și grădină, ai parte de discounturi avantajoase și prețuri cu până la 70% mai mici.

Foto: Shopping MallDova

Până la sfârșitul lunii ianuarie, vino la Shopping MallDova și fă o tură prin magazinele favorite. Te așteaptă promoții și oferte surprinzător de provocatoare și față de care nu poți rămâne indiferent! Fie că alegi să treci pragul magazinelor de încălțăminte, articole vestimentare, lucruri pentru casă sau accesorii, le poți cumpăra la prețuri semnificativ de mici.

Acum, nu trebuie să economisești pentru articolele pe care ți le dorești. Oferta de iarnă este valabilă în majoritatea magazinelor și se extinde pentru o gamă foarte largă de produse. Mai mult, îți poți bucura și membrii familiei cu cumpărături la prețuri mici.

Iar pentru ca timpul petrecut în familie să fie și mai plăcut, te poți relaxa împreună cu cei dragi în zonele de agrement și distracție pentru toți!

Vino la o tură de cumpărături într-un spațiu plăcut și sigur, unde sunt respectate toate măsurile de siguranță!

În luna ianuarie, savurează Reducerile de iarnă la Shopping MallDova!


NOTĂ! Accesul în incinta magazinelor din Shopping MallDova este permis fără prezentarea certificatului de vaccinare, testului PCR negativ sau testului antigen negativ, cu condiția purtării corecte a măștilor de protecție.


// console.log('no ads situation')