MAN-ul lui Ceban, clonat pe Facebook: „E fake. Singuri ați creat, singuri distribuiți și criticați”
Mișcarea Alternativă Națională a primarului capitalei, Ion Ceban,  a ajuns pe facebook, însă nu edilul stă în spate. Persoane necunoscute ar fi creat pagina care are deja și primii urmăritori. Printre aceștia se numără și Iurie Leancă, Silvia Radu, Pavel Filip, dar și alți politicieni. Ceban a dezmințit aceste informații și a menționat că pagina este una fake.
Foto: newsmaker.md
„Rog sa fie dezmințite informațiile apărute în spațiul public precum că aș fi creat o pagină pe Facebook a Mișcării Alternativa Națională. Este intenționat făcut acest lucru de oameni care mă atacă.
Singuri ați creat, singuri distribuiți și criticați. Pagina apărută astăzi este fake. Atunci când voi decide să fie făcute public anumite informații sau acțiuni, vă voi anunța personal”, a scris Ceban.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat că va iniția Alternativa Mișcarea Națională. PAS l-a atacat dur pe Ceban.

Între timp, sociologul Doru Petruți a spus că „Partidul lui Ion Ceban are șanse destule să aibă succes”. În opinia sa, „Mișcarea Alternativă Națională - ca denumire” e o greșeală, însă pe termen scurt și în contextul în care ne aflăm sună bine.

Vicepremierul Andrei Spînu s-a amuzat pe seama anunțului făcut de Ceban privind lansarea Alternativei Mișcarea Națională. Comentariu nu s-a lăsat fără reacție din partea deputatul BCS, Bogdan Țîrdea, care a venit în apărarea primarului capitalei cu următorul comentariu: „Deja ați creat alternativa PLDM-ului. Doar că va ieșit o copie”.

Ceban a venit cu o reacție la critica în ultima zi a anului 2021.


Pub