image
Sursa foto: jurnal.md

Șoferița unui BMW, trasă pe dreapta după ce a condus haotic pe străzile din Bălți; INSP: „Era vizibil în stare de ebrietate”

O tânără de 31 de ani a fost trasă azi dimineață pe dreapta de agenții de patrulare, după ce a fost surprinsă că conducea haotic un BMW pe străzile din Bălți.

„La volanul mașinii se afla o tânără de 31 de ani, din Bălți, vizibil în stare de ebrietate și cu miros puternic de alcool. Șoferița a refuzat categoric să fie testată cu aparatul Drager, pentru a-i fi stabilit gradul de alcoolemie, respectiv, la moment aceasta este documentată penal”, informează Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP.

Conform legislației, refuzul, împotrivirea sau eschivarea conducătorului mijlocului de transport de la testarea alcoolscopică, de la examenul medical, în vederea stabilirii stării de ebrietate şi a naturii ei sau de la recoltarea probelor biologice în cadrul acestui examen medical, se pedepsește cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Șoferița a fost înlăturată de la volan, iar mașina a fost ridicată și dusă la parcarea specială.

Noutăţile partenerilor

comentarii: