image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, protagonistul unui transfer istoric la Barcelona?! ”Nu ar fi deloc surprinzător!”

Cristiano Ronaldo (36 de ani) s-a transferat la Manchester United în vara anului trecut, atunci când a decis să se despartă de Juventus și să revină la clubul din Premier League după 12 ani.

După un început de sezon promițător la ”diavolii roșii”, Cristiano Ronaldo se gândește deja să plece de pe Old Traford din cauza prestațiilor sub așteptări ale echipei.

Manchester United ocupă locul șapte în clasamentul din Premier League, cu 31 de puncte. Formația antrenată de Ralf Rangnick a acumulat până acum nouă victorii, patru remize și șase înfrângeri.

Astfel, sătul de situația de la Manchester United, Cristiano Ronaldo i-ar fi transmis agentului său, Jorge Mendes, să îi caute o nouă echipă dacă lucrurile nu se vor remedia.

Potrivit Sport.es, Mendes are o relație foarte bună cu președintele celor de la Barcelona, Joan Laporta, iar, după ce Sergio Aguero și-a anunțat retragerea din fotbal, Xavi are nevoie de un nou marcator. Astfel, spaniolii au scris că ”nu ar fi deloc surprinzător dacă numele lui Cristiano Ronaldo ar fi asociat cu Barcelona”.

CR7 a înscris 14 goluri și a contribuit decisiv în trei rânduri, iar Jorge Mendes ar fi dispus să îl propună pe lusitan formației blaugrana.

Dacă Ronaldo va ajunge în cele din urmă la Barcelona ar fi o adevărată lovitură pentru suporterii lui Real Madrid, mai ales că portughezul este văzut ca unul dintre cei mai buni jucători care au evoluat pe Santiago Bernabeu, iar faptul că ar semna cu formația catalană ar reprezenta o trădare istorică față de ”Los Blancos” în contextul rivalității dintre cele două cluburi.

Ronaldo s-a întors la Manchester United pentru a câștiga trofee, însă e foarte greu de crezut că echipa va câștiga ceva în acest sezon, având în vedere parcursul de până acum. Conform presei britanice, CR7 l-a chemat de urgență pe Jorge Mendes, impresarul său, pentru a discuta de situația de pe Old Trafford.

Informația a fost dezvăluită de o sursă din anturajul lui Ronaldo, iar concluzia acestuia îi poate îngrijora pe fanii lui United. Fotbalistul și agentul său nu au exclus nicio variantă legată de viitorul său, inclusiv un transfer în altă parte.

"Cristiano e foarte îngrijorat de ce se întâmplă la Manchester United. Echipa primește multe critici și știe că el este privit ca unul dintre lideri. Sunt destule probleme, iar Cristiano simte presiunea și este foarte stresat de situație.

E disperat ca mutarea la United să fie un succes, dar începe să admită că obținerea trofeelor în aceste împrejurări poate fi foarte dificilă. Jorge a venit special pentru a-l vedea și au petrecut timp vorbind despre cum merg lucrurile, care sunt problemele, cum pot fi rezolvate și ce măsuri trebuie luate. Nimic nu a fost exclus", a transmis o sursă din anturajul lui Ronaldo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: