S-au împărțit amenzi cu duiumul: Sute de vitezomani și zeci de șoferi beți, prinși de polițiști în weekend-ul de după Crăciun
Polițiștii INSP aflați la menținerea și asigurarea ordinii publice, în zilele de odihnă au depistat peste 2300 de conducători auto care au neglijat prevederile regulamentului circulației rutiere, în consecință aceștia au fost sancționați. Astfel, 58 de conducători auto au fost depistați și înlăturați de la conducerea mijlocului de transport de către inspectorii de patrulare aflându-se în stare de ebrietate la volan.
Foto: UNIMEDIA

1195 de conducători auto au depășit limita de viteză stabilită pe sectorul de drum, iar 599 de șoferi nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere.

Totodată, 102 pietoni au fost amendați pentru traversarea părții carosabile în locuri interzise și 100 de conducători auto nu au acordat prioritate legală pietonilor.

De asemenea, în zilele de odihnă agenții de patrulare, au intervenit în 179 de cazuri, apeluri parvenite la Serviciul unic 112.


Pub