Magie la Aeroportul Chișinău

Sărbătorile de iarnă au culminat la Aeroportul Internațional Chișinău cu surprize pentru micii pasageri. Cu ocazia Craciunului și a Revelionului, compania Avia Invest a decis să-i surprindă pe copii cu dulciuri, baloane și animatori costumați în personajele mult îndrăgite din desene animate.

Foto: Avia Invest

Indiferent de condițiile de pandemie, administrația Avia Invest păstrează obiceiul de a transmite emoții frumoase și a bucura pasagerii cu ocazia sărbătorilor, cu decoruri desprinse din poveste și surprize.

Călătorii au apreciat acest gest, care le-a adus buna dispoziţie și zâmbete micuților. Totodată, pasagerii au menționat că sunt fascinați și de Pomul de sărbătoare și decorațiunile din terminal.


De la mic la mare, pasagerii au făcut poze cu animatorii costumați și au împărtășit bucuria de a reveni acasă și a petrece sărbătorile alături de cei dragi.

Celebrarea sărbătorilor de iarnă a devenit deja o tradiție frumoasă pentru compania Avia Invest, creând de fiecare dată o atmosferă feerică pentru toți oaspeții Aeroportului Chișinău. 



// console.log('no ads situation')