Ai între 14 și 20 de ani și dorești să te dezvolți personal și profesional? Participă la proiectul GAP și obține noi cunoștințe

GAP
Foto: Gathering Any Possibilities

Elevii și elevele, studenții și studentele din Republica Moldova sunt încurajați/încurajate să participe la un proiect care are drept scop susținerea tinerilor/tinerelor dornici/dornice să se dezvolte personal și profesional, prin crearea unei comunități active, orientate spre asigurarea schimbului de idei și experiențe.

Dacă dorești să te încarci cu energie pozitivă, să obții noi cunoștințe și oportunități, petrecând timpul util și plăcut alături de oameni care motivează, nu ezita să fii anume tu printre beneficiari, în total sunt doar 25 de locuri disponibile la acest proiect.

Toate cele cinci activități din cadrul proiectului GAP (Gathering Any Possibilities) vor avea loc în format fizic, în incinta Centrului Municipal de Tineret Сhișinău, iar agenda este următoarea:

# 16 ianuarie 2022, orele 12.00-15.00;

„La o cafea cu elevul/eleva de azi și studentul/studenta de mâine” – sesiune introductivă cu multe activități de energizare, team-building și discuții informale.

# 18 ianuarie 2022, orele 14.30-18.30;

„Cine sunt și încotro mă îndrept?” – abordarea propriei identități împreună cu psihologul invitat, stabilirea scopurilor, identificarea propriei vocații.

# 21 ianuarie 2022, orele 15.00-19.00;

„Ce fac după…?” – descoperirea conceptului de Gap Year, inscrieri la universități, TED Talk cu studenți din Moldova, Uniunea Europeană și Statele Unite.

# 25 ianuarie 2022, orele 15.00-19.00;

„Studii/activități extracuriculare” – târg al oportunităților de voluntariat naționale, evenimente din 2022 și chiar și schimburi de tineret internaționale, toate cu prezența lucrătorilor de tineret și a voluntarilor activi.

# 29 ianuarie 2022, între orele 12.00-15.00;

„Totalizare: opinii, idei noi, propuneri” – sesiune de reflecții, recapitulare, procese de simulare și planificarea activităților de follow-up. Închidere oficială.

Ca rezultat, activitățile propuse de organizatori vor servi drept pantă de lansare pentru tinerii dornici de schimbare, capabili, motivați și perseverenți.

Poți să te înscrii în proiect până la data de 15 ianuarie 2022, ora 12.00, completând acest formular.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente