De ce mașina de spălat vase este o investiție care merită

masina-de-spalat-vase
Foto: Wendelin Jacober

Deținerea unei mașini de spălat vase poate aduce o mulțime de beneficii pentru tine și familia ta. Fie că ești un bucătar pasionat sau o bucătăreasă pasionată și nu îți place să speli o mulțime de vase după pregătirea meselor, fie pur și simplu ai un mod de viață foarte activ și nu reușești să faci aceste sarcini în bucătărie.

Astfel, în cele mai multe cazuri, o mașină de spălat vase este soluția perfectă pentru economisirea timpului. Însă, nu trebuie să uităm că această tehnologie, care printre altele este ca și o mână de ajutor, costă și bani. În cazul în care situația ta financiară nu este deloc una favorabilă, poți apela oricând la un credit de consum, care te va ajuta să îți permiți mai rapid acest lux. Mai jos îți sunt prezentate câteva avantaje ale unei mașini de spălat vase:

Vei avea mai mult timp liber

Dacă ești o persoană destul de ocupată, la sigur nu îți dorești să îți pierzi timpul spălând oale și tigăi. Știai că 60 de minute pe zi le petreci spălând vesela după mese? În schimb, petrecând doar nouă minute pe zi la încărcarea mașinii de spălat vase, poți economisi a câte 51 de minute din timpul tău liber. Unele mașini de spălat vase oferă chiar și o varietate de programe cronometrate de la 30 de minute la 120 de minute, pentru a se potrivi cu programul tău. Pur și simplu încarcă mașina de spălat vase în nouă minute și poți merge să îți face alte treburi prin casă sau chiar poți ieși în oraș fără griji.

Vei economisi apă și energie

Castorly Stock

Spălarea manuală ți-ar putea crea impresia că economisești apă, dar de fapt, conform unui studiu recent, folosirea unei mașini de spălat vase a redus consumul de apă cu 74 %. Este multă apă! În încercarea de a ajuta la reducerea consumului de energie, unele modele, consumă mult mai puțină apă, doar șase litri la o singură spălare. Deci, ce îți încurcă să achiziționezi o astfel de tehnică? Dacă nu ai banii necesari, ia și tu un împrumut rapid și mergi în magazine după, să vezi varianta perfectă chiar azi!

Nu ocupă un spațiu foarte mare în bucătărie

Întâmpini probleme în a găsi spațiu pentru o mașină de spălat vase? Ei bine, trebuie să știi că o mașină de spălat vase subțire este o soluție excelentă pentru a înfrumuseța aspectul bucătăriei tale de vis. În acest sens, nu trebuie să îți faci griji, căci aceasta nu va ocupa prea mult loc în bucătărie, în schimb vasele vor fi mereu aranjate și curate.

Veselă mai curată

De cele mai multe ori, rezultatele curățirii vaselor cu mâinile nu sunt adesea la fel de bune. În schimb, o tehnologie modernă cum este mașina de spălat vase le va curăța până la cele mai mici detalii, iar mâinile tale vor rămâne odihnite și curate. Astfel, această tehnologie modernă îți poate schimba nu numai viața, dar și calitatea vieții, pentru că vasele curate în bucătărie la sigur îți provoacă o stare de liniște și confort.

Scapă de germeni

Știai că, pentru a curăța vasele în mod corespunzător, apa trebuie să fie peste 60°? Când se spală manual, apa ajunge de obicei la 27,5 ° C, pur și simplu nu este suficient de fierbinte. Apa din interiorul unei mașini de spălat vase este încălzită până la 75°C, așa că nu numai că vasele tale vor fi impecabil de curate, ci vor fi și curățate igienic.

Becca Tapert

Îți va face viața mult mai ușoară

O mașină de spălat vase este tipul de aparat care, odată cumpărat, nu îți poți imagina să trăiești fără el. Nu numai că îți ia mai puțin timp pentru a încărca și spăla o încărcătură completă în mașina de spălat vase, dar este foarte simplu și de o golit. În schimb, nu va fi nevoie să stai peste chiuvetă ore în șir pe săptămână!

Deci, după cum ai înțeles, o mașină de spălat vase este o investiție destul de bună pentru toată familia. Dacă îți prețuiești timpul și energia, atunci cu siguranță ar trebui să optezi pentru această tehnică minunată, care poate fi adaptată la bucătăria ta, indiferent de spațiu și dimensiune. Acum e momentul să faci o investiție bine gândită pentru gospodăria ta, iar în cazul în care nu ai încă niște bani pregătiți, apelează la credite nebancare și cu asta basta! Compania de creditare Zoom Credit îți oferă această posibilitate, la cele mai bune condiții de pe piață.

Zoom Credit – confortul tău este și prioritatea lor!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente