Cum vezi dacă ți-a intrat cineva pe contul de Facebook
Securitatea contului vostru de Facebook ar trebui să fie mai importantă decât orice altceva, iar pentru a vă asigura că așa este primul pas implică să știți dacă v-a aflat cineva parola, scrie playtech.ro.
Foto: facebook

Pentru început, intrați pe pagina voastră de Facebook de pe un PC sau Mac, accesând www.facebook.com. Faceți un click pe triunghiul din colțul din dreapta sus și accesați meniul Setări și Confidențialitate. Din noua fereastră, vă interesează Setări. Accesați secțiunea din stânga intitulată Securitate și conectare. De aici, vă interesează secțiunea din stânga intitulată ”Unde te-ai conectat”. Puteți apăsa pe ”Vezi mai mult”, pentru a vedea istoricul complet. Fiecare element din listă are cele trei bulinuțe în dreapta care ascund un meniu. Faceți click acolo și alegeți Deconectează-te, în cazul în care pare o sesiune care nu a fost inițiată de dumneavoastră sau de pe un dispozitiv la care nu mai aveți acces.

Pentru a vă schimba parola la Facebook, tot din meniul Securitate și conectare, apăsați pe Schimbă parola. Introduceți vechea parola în câmpul Actuală și alta nouă de două ori în câmpurile de mai jos. Schimbările se actualizează cu Salvează modificările.



Pub