(foto) Un copil de 3 ani s-a rătăcit în zona de frontieră: Părinții l-au pierdut în pădure

Un copil de doar 3 ani s-a rătăcit și a ajuns în apropierea liniei frontierei de stat. Polițiștii l-au găsit dezorientat și speriat și l-au dus acasă. Totul s-a întâmplat în jurul orei 12:00.

Foto: colaj

Copilul a fost găsit de o patrula Sectorului Poliției de Frontieră Cuconeștii Noi pe direcția localităților Corpaci-Sadoveni. Aceștia au încercat să afle cine este și unde sunt părinții, iar micuțul cu greu a putut da un răspuns. Ultimul însă a fost recunoscut de către unul din polițiștii de frontieră, care este din aceeași localitate cu familia minorului – sat. Corpaci, r-nul Edineț.

Imediat, patrula Poliției de Frontieră a luat copilul și împreună au mers la casa familiei acestuia. Bunelul a fost cel care a relatat că părinții l-au lăsat la niște cunoscuți, în timp ce ei vor merge să strângă niște vreascuri din pădure. Copilul probabil s-ar fi luat după părinți și ulterior s-a rătăcit.

Cele declarate au fost confirmate după ce polițiștii de frontieră au depistat părinții în pădure. Acestora li s-a cerut din partea responsabilitate și să se asigure data viitoare că minorul nu va rămâne fără supravegherea maturilor.

În cazul dat a fost anunțată și administrația publică locală, care a precizat că minorul face parte dintr-o familie social-vulnerabilă.



Pub