image
Sursa foto: Profimedia

Răsturnare de situație! Anunțul făcut de presa din Franța: cum se poate încheia "telenovela Mbappe"

Kylian Mbappe (23 de ani) poate semna un precontract cu Real Madrid încă din prima zi a anului, dar încă nu a făcut-o, iar PSG speră să îl facă să se răzgândească.

Presa franceză a anunțat vineri că vicecampioana Franței îl va numi antrenor pe Zinedine Zidane (49 de ani) cel târziu în iunie, iar acest lucru ar putea fi un factor-cheie în decizia lui Mbappe. '

Asta deoarece Mbappe are doi idoli în fotbal: Cristiano Ronaldo (36 de ani) și Zinedine Zidane. Astfel, șeptarul de pe Parc des Princes ar avea șansa să fie antrenat de cel pe care l-a admirat încă de mic copil.

În plus, este greu de crezut că tehnicianul francez va mai ajunge și a treia oară pe banca lui Real Madrid, deci sunt șanse mici ca în viitorul apropiat să fie antrenat de Zidane în altă parte decât la PSG.

Unii jurnaliști au dezbătut deja acest scenariu în presa spaniolă, iar Miguel Martin este de părere că, dacă Zidane l-ar convinge pe Mbappe să rămână, ar fi "cea mai mare lovitură pe care Florentino Perez ar primi-o ca președinte al lui Real Madrid".

Vicecampioana Spaniei a profitat de începutul perioadei de transferuri din iarnă și a făcut o ofertă de 50 de milioane de euro francezilor, care ar urma să fie refuzată.

Dar, se pare că nici nu va mai fi nevoie de refuzul lui PSG, pentru că Mbappe a decis deja că vrea să rămână pe Parc des Princes cel puțin până la finalul sezonului curent.

Conform ESPN, care asigură că "Kylian Mbappe n-o va lăsa pe PSG în ianuarie, nici măcar pentru Real Madrid", fotbalistul are ambiții mari în tricoul actualei sale echipe în acest sezon - în principal, câștigarea Ligii Campionilor, care ar fi o premieră istorică pentru PSG.

În plus, deși la club se mai află Neymar (29 de ani) și Lionel Messi (34 de ani), Mbappe simte că este pionul principal pe teren și nu vrea să întrerupă acum acest lucru.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: