„A iubit mereu viața, avea vise mărețe și era foarte sârguincios”: Nichita, băiatul ucis în parc de doi soldați, era așteptat la Milano de o companie de modeling

Tânărul de 21 de ani, ucis cu bestialitate într-un parc din capitală, urma în această lună să ajungă la Milano pe un contract de modeling. „Mă doare când mă gândesc în ce chinuri a murit acest băiat de 20 de ani, care mereu a iubit viața, avea vise mărețe și era foarte sârguincios”, a povestit pe o rețea de socializare o prietenă a lui Nichita.

Foto: colaj

„Mă doare să-mi imaginez în ce agonie a murit acest tânăr de 20 de ani, care și-a dorit mereu să trăiască, a visat, s-a străduit pentru ce e mai bun. Nichita trebuia să plece într-o deplasare la Milano, luna aceasta pe un contract.

Viața i-a fost luată de doi „soldați” care l-au ucis în parcul de peste drum de casa mea pentru că nu le-a dat o țigară. După ce l-au bătut crunt, pur și simplu au fugit într-o manieră lașă, iar Nikita a murit singură, în întuneric din cauza rănilor sale. De fapt, sunt multe pe care aș vrea să spun, dar doare prea tare. Sper profund că vinovații vor fi pedepsiți dur, deși acest lucru nu îl va salva pe băiat”, a scris aceasta.


Crima s-a produs acum câteva zile. Cadavrul tânărului a fost găsit într-un parc din capitală, fiind reținuți și doi suspecți.

Pe 5 ianuarie, Ministerul Apărării a anunțat că cei doi suspecți reținuți sunt soldați din Brigada de infanterie motorizată „Ștefan cel Mare”. Ieri, 6 ianuarie, aceștia au fost plasați în arest pentru 30 de zile.


Pub