image
Sursa foto: Profimedia

Exod la Manchester United! 13 jucători vor să plece de pe Old Trafford. Lista completă

Vestiarul celor de la Manchester United este un adevărat butoi cu pulbere. Rezultatele nu sunt pe măsura investițiilor și așteptărilor suporterilor, iar frustrarea și-a croit loc printre jucătorii lui Ralf Rangnick.

Potrivit DailyMail, nu mai puțin de 13 jucători și-ar dori plecarea de la Manchester United în această iarnă. Unora le expiră contractul în vară, alții sunt nemulțumiți că nu joacă.

Antrenorul Ralf Rangnick a purtat o serie de discuții private cu fiecare dintre jucătorii săi, însă efectul nu a fost cel dorit.

Cel mai probabil, Anthony Martial va fi împrumutat la Sevilla încă din această iarnă, cu opțiunea de a-l transfera definitiv în vară.

Fundașul central Phil Jones ar fi și el dorit sub formă de împrumut, la Benfica Lisabona, și nu mai are de gând să rămână la United.

Juan Mata are mai multe oferte din Spania și Statele Unite ale Americii și ar putea fi cedat definitiv sau sub formă de împrumut. Ibericul se află în ultimele șase luni de contract.

În aceeași situație se află Paul Pogba și Jesse Lingard, pe care Manchester United ar dori să-i vândă pentru a mai recupera ceva bani, înainte de a-i pierde liberi de contract în vară. Cei doi nu vor să-și mai prelungească contractele.

În plus, Donny van de Beek, Dean Henderson, Amad Traore și Eric Bailly sunt nemulțumiți de faptul că nu sunt titulari și și-ar dori să plece încă din această iarnă, pentru a acumula minute.

Alți trei fotbaliști, Nemanja Matic, Fred și Diogo Dalot mai au un an și jumătate de contract, dar nu există semnale că și-ar mai dori prelungirea contractelor. În consecință, United este dispusă să-i lase să plece, contracost, cât mai curând posibil.

Un caz special este cel al lui Edinson Cavani, al cărui contract expiră în vară, dar pe care Manchester United nu dorește să-l lase plece de acum, chiar dacă va semna pre-contract cu altă formație.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: