Actualitate

Un autobuz, plin cu pasageri, a lovit un stâlp de pod. Cinci oameni au murit pe loc. Alte 21 de persoane au fost rănite

Tragedie pe o şosea din Rusia. Cinci oameni au murit şi alţi 22 au fost răniţi într-un accident produs în regiunea Reazan, în apropiere de Moscova. Autobuzul în care se aflau aceştia s-a izbit de pilonul unui pod feroviar.

În total, în vehicul se aflau 49 de pasageri, iar printre victime se numără și cei doi șoferi ai autobuzului. Potrivit autorităţilor, alte cinci persoane au fost internate în stare extrem de gravă, între care şi doi copii.

Victimele au fost transportate cu elicopterul la cel mai apropiat spital din regiune. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru încălcarea regulilor de circulație. Deocamdată nu se cunosc cauzele exacte ale producerii accidentului.

Pe 2 ianuarie, în apropiere de satul Voslebovo, reginea Skopinsky, șoferul unui autobuz de pe ruta Moscova-Astrakhan a intrat în coliziune cu structura de susținere a unui pod feroviar. În urma accidentului rutier, cinci persoane au murit, 21 au fost rănite.

Polițiștii au deschis două dosare penale – pentru încălcarea regulilor de circulație, care au dus la decesul a cinci persoane. De asemenea, a fost organizat un centru de cazare temporară pentru pasagerii autobuzului la școala secundară Voslebovskaya. În prezent, 19 au fost cazate în unitatea de învățământ, scrie interfax-russia.ru.

Surse din poliție au declarat, pentru Interfax că, accidentul rutier, în care a fost implicat un autobuz cu pasageri, în apropiere de Ryazan a fost provocat de polei. Sursele au precizat că șoferul a pierdut controlul volanului din cauza condițiilor meteo și a intrat în coliziune cu stâlpul de pod feroviar.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *