Soldații suspectați că ar fi omorât un tânăr într-un parc din capitală, plasați în arest preventiv pentru 30 de zile

Soldații suspectați că ar fi omorât cu cruzime tânărul găsit în parcul Valea Trandafirilor, au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile în Penitenciarul nr. 13. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către Mariana Cherpec, procurora responsabilă de comunicare cu mass-media.

Foto: wikimapia.org
Un tânăr de circa 21 de ani a fost găsit fără suflare în parcul Valea Trandafirilor, având, pe corp, semne de moarte violentă. În acest caz, Poliția a reținut doi suspecți, cu vârsta de 20 de ani, pentru un termen de 72 de ore. Oamenii legii întreprind acțiuni de urmărire penală și investigatii, iar ancheta este în desfășurare.

Cei doi suspecți reținuți în cazul omorului unui tânăr de 21 de ani, găsit în parcul Valea Trandafirilor din capitală, sunt soldați din Brigada de infanterie motorizată „Ștefan cel Mare”. Informația a fost confirmată de Ministerul Apărării.

Totodată, potrivit canalului de telegram Ungrueanu 112, cei doi soldați, originari din Chișinăul, au fost turnați de către două tinere, reținute ieri. Crima a putut fi descoperită după ce lângă cadavrul tânărului omorât a fost găsit un bon de plată de la un magazin din capitală. Ulterior, în urma examinării imaginilor de pe camerele de supraveghere, oamenii legii au depistat cine ar putea fi suspecții. Cei doi militari ar fi încercat să-și facă alibi: unul a plecat în concediu, iar altul a anunțat că i-ar fi decedat o rudă. De asemenea, în telefonul unuia dintre cei doi soldați s-a depistat că după ce a fost săvârșită crima, acesta a căutat pe google ce pedeapsă prevede Codul Penal pentru omor.


Pub