(foto) „Obraznicul” care a parcat direct pe spațiul verde și a umplut trotuarul cu noroi, făcut „vedetă”. Ceban: Mașina aparține Guvernului
O mașină de model Dacia Duster a fost surprinsă, ieri seara, parcată direct pe spațiul verde, pe o stradă din centrul capitalei. Imaginile au fost postate de primarul general, Ion Ceban, care s-a indignat de nesimțirea șoferului. Astăzi dimineață, edilul a anunțat, într-un live, că a aflat cui ar aparține automobilul, mai exact, că acesta ar fi al Guvernului.
Foto: Facebook/ IvCeban
„Câtă nesimțire a acestor oameni. Mâine vor apărea poze ca Primăria Chișinău nu spală, nu pune piloni pentru îngrădire și nu amendează. Vrem Poliția municipală înapoi!”, a scris primarul general, într-o postare pe Facebook.

Astăzi dimineață, Ceban a aflat și al cui e automobilul respectiv. „Obraznicul acesta îl vedeți? Ultima mașină care a urcat ieri pe trotuar și pe spațiul verde, la Grigore Vieru și la Romană. Știți a cui e mașina? Mașina e a Guvernului, deci, ceea ce ați văzut, nu știu cine era la volan, dar am aflat că era mașina Guvernului cea care s-a cățărat pe spațiul verde și pe trotuar”, a declarat primarul capitalei.

„Și apropo, referitor la coridoarele verzi, vom face în scurt timp publice informațiile referitor la ceeace face ei. Ei mai solicită în continuare, vom arăta niște statistici”, a mai adăugat Ceban.




â
â


Pub