Un tânăr de 21 de ani, ucis cu bestialitate într-un parc din capitală. Poliția a reținut 2 suspecți

Un bărbat a fost depistat decedat, la 3 ianuarie, pe strada Feredeului din capitală. Un alt tânăr a fost găsit fără suflare în parcul Valea Trandafirilor, având, pe corp, semne de moarte violentă. În acest caz, Poliția a reținut doi suspecți, iar ancheta este în desfășurare, a comunicat, pentru UNIMEDIA, ofițera de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Svetlana Scripnic.

Foto: unica.md

Astfel, în primul caz, cadavrul a fost depistat la ora 11:40 pe strada Feredeului. Bărbatul a fost identificat, fiind o persoană fără loc permanent de trai, în vârstă de 66 de ani. De câțiva ani, acesta se adăpostea într-o încăpere părăsită, unde a și fost găsit. La examinarea de către medicul legist, urme de violență nu au fost depistate. Cazul este investigat, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cel de-al doilea caz a fost înregistrat în dimineața zilei de 3 ianuarie, la ora 8:25, în parcul Valea Trandafirilor. Tânărul de circa 21 de ani, locuitor al capitalei, a fost găsit la circa 25 de metri de lac. La examinarea de către medicul legist, pe suprafața corpului acestuia au fost depistate multiple leziuni, în special în regiunea capului.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, conform art .145 din Codul Penal, „omor”. Ancheta este în curs de desfășurare.

Totodată, au fost reținuți 2 suspecți, cu vârsta de 20 de ani, pentru un termen de 72 de ore. Oamenii legii întreprind acțiuni de urmărire penală și investigatii.


Pub