FinComBank oferă un nou serviciu: Primirea și expedierea transferurilor prin MoneyGram

La început de an, FinComBank își bucură clienții și lansează o nouă modalitate de primire și expediere a transferurilor. MoneyGram este un sistem de remiteri de bani care permite trimiterea banilor rapid și simplu spre orice destinație din peste 200 de țări și regiuni ale lumii. Transferurile sunt disponibile în valută națională, euro și dolari. 

Foto: FinComBank

Vă așteptăm în unitățile FinComBank pentru a trimite rapid și în siguranță bani celor dragi de peste hotare. Acum, puteți fi și mai aproape de persoanele iubite.

Mai mult decât atât, primirea remiterilor de bani prin sistemul MoneyGram este gratuită și poate fi făcută în subdiviziunile Băncii, prezentând actul de identitate în original și codul unic de identificare al remiterii de bani, numele și prenumele expeditorului, valuta și suma remiterii așteptate.

„Un aspect important pentru noi este oferirea serviciilor de calitate, care satisfac cerințele clienților noștri. Din acest motiv, FinComBank își lărgește spectrul de servicii și mărește numărul de sisteme de remiteri de bani disponibile în sucursalele sale, pentru a oferi diverse modalități de a realiza transferuri și de a obține bani din străinătate”, a declarat Olga Naconecinaia, Șef Trezorerie, FinComBank.

Accesând linkul puteți identifica cea mai apropiată locație FinComBank unde pot fi expediați și primiți banii prin MoneyGram. Serviciul dat este disponibil în toate unitățile.

Reamintim că anterior în sucursalele Băncii erau disponibile sistemele de remiteri de bani Ria Money Transfer, Contact, Unistream, Zolotaya Korona și Western Union. Banii expediați prin acestea pot fi primiți online direct pe cardul FinComBank prin intermediul serviciul Transfer Rapid Online T2C sau serviciul Primește transferul Zolotaya Korona pe card. Opțiunile sunt disponibile pe platformele Băncii fincombank.com, fincompay.com, aplicația mobilă FinComPay, iar primirea banilor prin Zolotaya Korona și pe site-ul Clickpay.md.

FinComBank – și mai aproape de cei dragi!


Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta:
Tel.: (+373-22) 26-99-99
E-mail: fincom@fincombank.com 
site: www.fincombank.cоm 


// console.log('no ads situation')