Le-au găsit, dar nu le puteau duce: Cele două containere, depistate de procurori la o companie de la Sadova „lăsate la păstrare administratorului”

În urma perchezițiilor de ieri la o companie din Sadova au fost depistate două containere din metal, sustrase de la Calea Ferată din Moldova. Acestea nu au putut fi ridicate din motiv că sunt „voluminoase” și au fost lăsate „la păstrare administratorului”.

Foto: diez.md

„Ca urmare a perchezițiilor efectuate pe parcursul zilei de ieri la un agent economic din localitatea Sadova, raionul Călărași, au fost depistate cele două containere din metal, sustrase de la Calea Ferată din Moldova.

Ținând cont de faptul că cele două containere sunt destul de voluminoase și la acel moment nu a fost posibila ridicarea lor, conform normelor procesual penale, acestea au fost încredințate pentru păstrare administratorului companiei la care s-au efectuat perchezițiile.

Persoane reținute nu sunt”, a declarat pentru UNIMEDIA Marian Cherpec, procurora responsabilă de comunicare cu mass-media.

Procurorii au descins ieri cu percheziții la o companie din localitatea Sadova, raionul Călărași. Potrivit PG, acțiunile au loc în cadrul unei cauze penale pornite pe faptul delapidării bunurilor de la Calea Ferată din Moldova (CFM), manifestată prin sustragerea a două containere de metal.


Pub