Soția șoferului care a decedat după ce mașina le-a fost lovită de un TIR, nevoită să adune probe: „Poliția vrea acum să dea vina pe noi”. Ce spun oamenii legii

Soția șoferului care a murit într-un accident pe șoseaua Balcani, după ce mașina le-a fost lovită de un TIR, adună probe. Aceasta a scris o postare în care îi roagă pe cei care au imagini cu momentul accidentului să le prezinte. „Poliția vrea acum să dea vina pe soțul meu”, spune femeia. Totodată, oamenii legii au declarat, pentru UNIMEDIA, că „acest caz încă se investighează”.

Foto: Poliția Republicii Moldova

„Am o mare rugăminte, dacă este cineva, care pe 27 decembrie, în jurul orei 14:00, conducea pe șoseaua Balcani și a fost martorul accidentului unde TIR-ul a tamponat o Toyota, sunt pasagera care a supraviețuit, soțul meu a murit, țin minte totul, de la început, însă acum, Poliția vrea să dea vina pe soțul meu, așa cum reprezentanții companiei căreia îi aparține TIR-ul au început deja să facă presiuni asupra poliției. Mărturia mea ar putea avea o putere slabă, pentru că eu sunt soție, deci, persoană interesată.

O mare rugăminte, dacă aveți anumite dovezi și ni le puteți oferi,vă vom fi foarte recunoscători, mulțumim anticipat”, a scris soția șoferului decedat.


Ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic, a declarat, pentru UNIMEDIA, că „investigațiile pe acest caz continuă, iar o decizie finală încă nu este”.

Un TIR s-a răsturnat într-un șanț și a luat foc, după ce s-a tamponat cu un automobil pe șoseaua Balcani, la data de 27 decembrie.

Implicați în accident au fost șoferul de 47 de ani, aflat la volanul Toyotei, și un șofer de 51 de ani, care conducea TIR-ul.

Șoferul Toyotei a decedat pe loc.


Pub