Breaking News

image
Sursa foto: chisinau.md

Programul rutei speciale cu troleibuzul turistic „Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun"

Primăria municipiului Chișinău informează că până pe data de 9 ianuarie cele două troleibuze de pe ruta turistică vor circula zilnic după următorul program: Ora 15:00 - excursie în limba română; Ora 15:15 - excursie în limba rusă.

Ruta specială a troleibuzului turistic „Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun” a fost prelungită, pentru a răspunde multiplelor solicitări din partea părinților și a copiilor.

Pe durata călătoriei, copiii sunt familiarizați cu legende, povești și istorioare despre orașului Chișinău, povestite de Crăciuniță, iar Moș Crăciun îi distrează cu jocuri, cântece și dansuri.

Traseul începe şi se finalizează lângă Arcul de Triumf.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic va fi permisă în limita de persoane așezate pe scaune, iar copii de până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte. Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 de lei.

Pe perioada stării de urgență în sănătate publică generată de situația pandemică, în mod obligatoriu urmează a fi asigurate măsuri de prevenire și control al răspândirii infecției COVID-19.

Noutăţile partenerilor

comentarii: