Maib continuă să primească plata pentru serviciile Orange cu 0 lei comision prin sistemele sale digitale

0-lei-comision-1280×720-ro

Confortul și satisfacția clienților sunt esențiale pentru maib. De aceea, te poți bucura în continuare de 0 lei comision pentru plata facturii către operatorul de telecomunicații Orange.

Utilizează una dintre soluțiile bancare digitale din grupul serviciilor maib 365, pentru a beneficia de plăți fără comision:

Doar la sucursalele băncii se va percepe comision de 10 lei pentru achitarea serviciilor Orange.

Ești client maib și ai un card bancar maib

Utilizează cea mai digitală aplicație de mobile banking maibank, cel mai comod și gratuit instrument, care îți permite să faci banking de pe canapea, oriunde ai fi. Astfel, oricând ai nevoie să achiți serviciile de telefonie mobilă, internet sau TV, o poți face prin maibank, fără a cheltui ceva în plus.

Cum să plătești pentru utilități prin maibank:

  1. Accesează compartimentul „Plăți” de pe ecranul principal al aplicației;
  2. În secțiunea „Achitare facturi” alege opțiunea „Telefonie”;
  3. Alege Orange și urmează instrucțiunea de pe ecran.

Prin aplicația maibank poți achita facturile pentru serviciile comunale, fără a pierde timp la poștă sau bancă. Click aici pentru a vedea cât e de ușor să plătești o factură.

Nu ai un card maib, dar vrei să beneficiezi de 0 lei comision la achitarea serviciilor Orange?

Utilizează unul dintre cele 190 terminalele de autoservire maib, amplasate pe teritoriul Republicii Moldova. 

La terminalele maib poți efectua diverse tranzacții, achita facturile, taxele, amenzile etc, fără a depinde de programul de lucru al unităților bancare. Utilizând cardul bancar (indiferent de banca emitentă), nu-ți mai faci griji că terminalul acceptă bancnote cu o anumită valoare nominală și nu eliberează rest. Plătești exact suma indicată în factură sau contul de plată, banii fiind extrași din contul de card.

Grupul de servicii maib 365 este disponibil oricând și de oriunde, 24/7, 365 de zile pe an. Maib 365 include aplicația maibank, sistemul de internet banking, serviciile de schimb valutar la bancomatele maib, rețeaua de terminale de autoservire, maibchatbot-ul, serviciul suport Contact Center 1313, serviciile p2p și t2c.

Maib – împreună la nivelul următor!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente