image
Sursa foto: Getty Images

Ruptura e iremediabilă: Chelsea vrea să scape de Romelu Lukaku și i-a găsit deja înlocuitor

Romelu Lukaku a agitat apele la Chelsea după ce a recunoscut că este nemulțumit de statutul său în echipă și că regretă că a revenit la Londra.

Declarațiile belgianului au ajuns, firesc, și la Thomas Tuchel, care a decis să-l excludă din lotul lui Chelsea pentru meciul cu Liverpool. Ăsta a fost, însă, doar începutul!

După interviul pe care l-a acordat în ultimele zile din 2021, Romelu Lukaku a fost băgat în ședință de Thomas Tuchel, care i-a reproșat declarațiile.

Extrem de dezamăgit de atitudinea lui Romelu Lukaku, Thomas Tuchel a discutat și cu patronul clubului Roman Abramovich despre situația belgianului, iar omul de afaceri i-a transmis că va avea libertate totală în luarea unei decizii.

Considerând că păstrarea lui Romelu Lukaku poate dăuna echipei, Thomas Tuchel a decis ca belgianul să fie trecut pe lista de transferuri, iar o despărțire este căutată chiar în această iarnă, anunță The Sun.

Romelu Lukaku, cel mai scump transfer din istoria lui Chelsea, 115 milioane de euro, a evoluat în 18 jocuri pentru echipa lui Thomas Tuchel în această stagiune și a marcat de șapte ori.

Conducerea lui Chelsea s-a mișcat rapid și a stabilit și cine este înlocuitorul ideal pentru Romelu Lukaku, sârbul Dusan Vlahovic de la Fiorentina.

Atacantul de 21 de ani mai are contract cu Fiorentina un an și jumătate, dar clubul din Firențe solicită chiar și în aceste condiții o sumă importantă, 80 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: