Încep lucrările de betonare în perimetrul monumentului „Eroilor Comsomoliști” de pe aleea bulevardului Grigore Vieru

143639064_4987321621342786_7175309594934384473_n
Foto: chisinau.md

Primăria Municipiului Chișinău informează că serviciile municipale specializate vor executa lucrări de betonare în perimetrul monumentului „Eroilor Comsomoliști”, conform proiectului de execuție de pe aleea pietonală a bulevardului Grigore Vieru. Decizia este dictată de condițiile climaterice care permit desfășurarea intervenției pe teren.

În prezent, sunt executate lucrări de pregătire în prejma monumentului de for public.

E de menționat că lucrările de consolidare a perimetrului monumentului, preconizate în cadrul celei de-a doua etape, au fost conservate pe perioada de iarnă, acestea urmează a fi continuate din primăvara anului curent.

Lucrările de reabilitare și modernizare a aleii pietonale a bulevardului Grigore Vieru s-au desfășurat pe parcursul lunilor septembrie-decembrie 2021 și au constat în: reabilitarea iluminatului public, instalarea sistemului de irigare și a camerelor de supraveghere video, înlocuirea asfaltului uzat cu pavaj, reabilitarea spațiilor verzi și a cișmelelor. De asemenea, a fost reparat gardul de fontă pe ambele sensuri de circulație și a fost instalat mobilier urban.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente