Piese auto uzate, introduse ilegal în țară: Un bărbat, documentat

Un lot de piese auto uzate a fost introdus ilegal în țară, prin punctul de trecere a frontierei Leușeni. Cazul a fost consemnat ieri, 31 decembrie, de către echipele mobile ale IGPF în urma unor acțiuni desfășurate pe linia contracarării ilegalităților la frontieră.

Foto: Polițiia de Frontieră

Potrivit informațiilor, autocarul de pe ruta „Timișoara – Chișinău” a fost tras pe dreapta pe traseul M1 pentru efectuarea unor verificări, la existența informațiilor operative. La volanul autocarului a fost legitimat cetățeanul Republicii Moldova în vârstă de 31 de ani. În cadrul cercetării compartimentului marfar, polițiștii de frontieră au depistat diferite piese auto care aparțineau unui pasager – moldovean de 37 de ani. Bărbatul nu a putut prezenta acte de proveniență legală, dar și a ezitat să ofere declarații pe marginea celor depistate. Mai mult că aceste bunuri au fost introduse ilegal în Republica Moldova.

Conform procedurilor, lotul de piese auto a fost ridicat și depozitat la sediul IGPF până la elucidarea circumstanțelor și luarea unei decizii în acest sens. 


Pub