(foto) Cuplul șocant al începutului de an: Nina Crețu, la braț cu Renato Usatîi, de Revelion

În noaptea de revelion Nina Crețu a fost alături de Renato Usatîi, în Spania. Puțin după miezul nopții, modelul a postat pe pagina sa de Instagram câteva poze lângă brad, în care apare în brațele cunoscutului politician, scrie SHOK.md.

Foto:


Fostul primar de la Bălți, Renato a venit cu un mesaj de felicitare :

„Ultimile clipe ale anului 2021 sunt pe cale să-și pronunțe verdictul final, iar noul an iată că ne apare promițător la ușă. Un început ce se prevede a fi plin de speranță, pace și iubire, că doar asta ne face să trăim din plin fiecare fracțiune de timp din viața !!!
Cu această specială ocazie, vă doresc să fiți iubiți precum oferiți iubirea, să multiplicați clipele care vă fac cu adevărat împliniți cu sine înșivă și cei din jurul vostru, umpleți cu bunătatea voastră golurile din inimile celor mai puțin fericiți, dăruiți dragoste pe care fiecare o vrea la schimb.
Liniștea și armonia să-și pronunțe mereu prezența în familiile voastre, iar curajul și sinceritate să vă fie mereu călăuză.
Un an nou fericit tuturor”.

Internauții i-au felicitat „La mulți ani fericiți, alături de cei dragi sufletului!”, „Să fiți Fericiți!”, „Dragostea nu are vârstă!! Sărbători fericite la toți”

Alții au făcut glume pe seama presupusei lor relații. „Emilian tamada la nunta să fie”, „Acesta îi vreun challenge nou la noi în MD văd”, au scris alții.

Vezi mai multe detalii și poze pe SHOK.md.


Pub