(video) Mesajul președintei Maia Sandu de Revelion

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat un mesaj de felicitare cetățenilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Șefa statului a vorbit despre provocările și schimbările din acest an. 

Foto: Captură video

„Dragi prieteni, 2021 a fost un an complicat, dar și un an bun. A fost un an al schimbărilor și al provocărilor, un an în care cetățenii țării noastre au demonstrat rezistență, maturitate și înțelepciune, un an în care oamenii au redevenit stăpâni în țara lor.

În 2022 vom continua proiectul de reconstruire a țării. Renovarea casei noastre, Republica Moldova, necesită multă muncă, în toate domeniile, și trebuie să o clădim pe un fundament de încredere. Nu va fi ușor, nu va fi atât de repede cum ne dorim, dar lucrând cot la cot, vom reuși să construim împreună casa în care să ne trăim atât noi, cât și copiii noștri, clipele de bucurie.

În mijlocul schimbărilor și provocărilor, să găsim timp și să ne bucurăm pentru fiecare zi trăită. Fericirea, dragostea există. Și sunt lângă noi și în noi. În lucruri simple, în cuvinte care să îi mângâie pe cei de alături sau de departe, în bunul-simț, în munca făcută cu responsabilitate, în grija și micile gesturi de atenție față de oameni […].”, a menționat Maia Sandu.

Vedeți mai jos mesajul integral.


Pub