image
Sursa foto: Profimedia

Kylian Mbappe, convins să semneze în ultimele două zile din an? Salariul ar fi cel mai mare de pe planetă

Kylian Mbappe i-a ținut pe cei de la PSG într-un suspans imens în ultima vreme, pentru că el va intra în ultimele 6 luni de contract peste câteva zile.

Între timp, chiar în ultimele două zile ale anului, parizienii ar fi reușit să-l convingă să semneze prelungirea contractului și să nu plece la Real Madrid, așa cum se vehiculează de mult.

Cei de la PSG au apelat la Luis Ferrer, fost jucător la Grenoble și nimeni altul decât cel care a contribuit la transferul lui Mbappe de la Monaco la PSG.

În vară, Kylian Mbappe a fost cel mai aproape să semneze cu Real Madrid, după ce madrilenii au așteptat până în ultimele zile din perioada de mercato pentru a le trimite celor de la PSG o ofertă oficială. Directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, s-a enervat și a refuzat oferta la acel moment.

Potrivit publicației "Foot-sur7", Luis Ferrer a discutat cu atacantul de 23 de ani. Ulterior, Mbappe a cerut să aibă cei mai mare salariu din lume, peste cel al colegului său, Lionel Messi.

"Rămâi aici, Paris este orașul tău, Cupa Mondială se apropie cu pași repezi, câștigă mai întâi aici și vei avea timp să te transferi. Mai stai 3 sau 4 ani aici și apoi poți să mergi la Madrid. Ai timp. E mai bine să pleci de pe cai mari", i-a spus Ferrer lui Mbappe.

Mai rămâne acum ca Mbappe să semneze prelungirea contractului cu PSG, cu toate că nu este obligatoriu să o facă în aceste ultime zile din 2021. Însă din ianuarie, campionul mondial va putea semna un precontract cu Real Madrid, sau cu ce echipă dorește, în caz că nu-și va prelungi înțelegerea cu parizienii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: