image
Sursa foto: Instagram

A vorbit prea frumos despre Wanda Nara și a fost dat afară! Cuvintele care l-au lăsat șomer de Sărbători: ”O iubesc”

Agustin Longueira a fost, până de curând, unul dintre bodyguarzii Wandei Nara, soția și agentul fotbalistului argentinian de la PSG Mauro Icardi.

Bărbatul nu a fost concediat pentru că nu și-a îndeplinit sarcinile, ci pentru mai multe declarații făcute pe rețelele sociale, iar decizia a fost luată de Mauro Icardi, aflat pe picior de plecare de la PSG.

Concret, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale, Agustin Longueira a fost întrebat despre cum este să lucrezi cu Wanda Nara, iar argentinianul a vorbit doar la superlativ, ceea ce i-a provocat gelozia lui Mauro Icardi.

Bodyguard-ul a oferit, însă, și unele răspunsuri care au fost considerate exagerate de Mauro Icardi. Concret, Agustin Longueira a fost întrebat dacă o place pe Wanda Nara și a răspuns ”o iubesc!”, anunță Tuttosport.

Următoarea întrebare a fost ”este Wanda Nara fantastică?”, moment în care Agustin Longueira a spus ”e fabuloasă”.

Când a fost întrebat ce simte pentru Wanda Nara, Agustin Longueira a dat un nou răspuns care l-a enervat pe Mauro Icardi: ”Foarte multă dragoste”.

Momentul care l-a făcut, însă, pe Mauro Icardi să decidă să-l dea afară pe Agustin Longueira a fost când bodyguardul a fost întrebat dacă ar începe o relație cu o femeie căsătorită, aluzie clară la Wanda Nara, având în vedere contextul și ultimele răspunsuri ale argentinianului.

Sigur pe el, Agustin Longueira a răspuns ”da!”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: